Fundacja Polemika na dniu dziecka w Jedynce

1 Czerwca 2022

1 Czerwca na terenie DPS’u w Zochcinku odbył się dzień dziecka dla uczniów szkoły podstawowej nr.1 im. Stanisława Gano.

Odbyło się tego dnia wiele atrakcji, zabaw, konkursów oraz zawodów. Zwycięskie grupy uczniów otrzymały nagrody za swoje starania. Nagrody rzeczowe ufundowane zostały przez naszą Fundację POLEMIKA zwycięskim drużynom w kategorii klas 1-3. Nagrody wspólnie z dyrektor szkoły panią Anną Przygodą wręczył Prezes Fundacji pan Marcin Wróblewski, który jest dawnym absolwentem Opatowskiej Jedynki. W Torze przeszkód: w kategorii klas 1 miejsce pierwsze zajęła klasa 1b a drugie klasa 1a; w kategorii klas 2 miejsce pierwsze zajęła klasa 2a a drugie klasa 2b; w kategorii klas 3 miejsce pierwsze zajęła klasa 3b a drugie klasa 3a.

Sfinansowano ze środków Narodowego Instytutu Wolności – Centrum Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego w ramach Rządowego Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich NOWEFIO na lata 2021-2030.